Vandaag Inside: bekijk de CLASH tussen Johan Derksen en René van der Gijp over inhoud programma

Vandaag Inside: bekijk de CLASH tussen Johan Derksen en René van der Gijp over inhoud programma

Vandaag Inside: bekijk de <em>CLASH</em> tussen Johan Derksen en René van der Gijp over inhoud programma Johan Derksen gaf maandagavond bij Vandaag Inside aan dat hij het programma eigenlijk niet meer zo leuk vindt: 'Maar ik heb een contract dus ik kom elke dag. Maar het is mijn programma niet, inhoudelijk.' René van der Gijp schrikt een beetje van die opmerkingen en reageert: 'Maar wat wil je dan, alleen aan het woord zijn ofzo? Wat wil je?' Vervolgens wordt het gesprek al snel vrij ijzig en het zorgt voor een wat ingewikkelde sfeer in de studio. Op zich past dat wel bij de talkshow maar toch voelde het anders dan anders, en zelfs Directeurtje kwam polshoogte nemen. Bekijk de hele discussie tussen Johan en René hierboven, vanaf 12min35. Hieronder zie je een kort fragment van het pittige meningsverschil. Bekijk ook Einde Vandaag Inside nabij? 'Bedankt voor het kijken al die jaren' Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Discussie Johan en René was ABSOLUUT niet gespeeld' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 24 September om 10:38

Johan Derksen gaf maandagavond bij Vandaag Inside aan dat hij het programma eigenlijk niet meer zo leuk vindt: 'Maar ik heb een contract dus ik kom elke dag. Maar het is mijn programma niet, inhoudelijk.' René van der Gijp schrikt een beetje van die opmerkingen en reageert: 'Maar wat wil je dan, alleen aan het woord zijn ofzo? Wat wil je?'

Vervolgens wordt het gesprek al snel vrij ijzig en het zorgt voor een wat ingewikkelde sfeer in de studio. Op zich past dat wel bij de talkshow maar toch voelde het anders dan anders, en zelfs Directeurtje kwam polshoogte nemen. Bekijk de hele discussie tussen Johan en René hierboven, vanaf 12min35. Hieronder zie je een kort fragment van het pittige meningsverschil.

Actuele video's

Meer actuele video's