Aran Bade sprak met heren VI na ruzie: "Johan wordt echt wel afgevallen door Wilfred en René"

Aran Bade sprak met heren VI na ruzie: "Johan wordt echt wel afgevallen door Wilfred en René"

Tuesday 24 September om 19:51

Aran Bade van RTL Boulevard sprong maandagavond in de auto na het zien van de ruzie tussen de heren van VI. Stel dat het de laatste uitzending van het programma zou zijn geweest...

Afgevallen
Hij sprak de drie kemphanen over het feit dat Johan het spuugzat is dat de onderwerpen die hij wil bespreken, niet aan bod komen maar 'onzin-onderwerpen' wel de aandacht krijgen. "Johan wordt echt wel afgevallen door Wilfred en René" aldus Aran Bade die in de studio het hele verhaal uit de doeken doet.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder

Aran Bade sprak met heren <em>VI</em> na ruzie: &quot;Johan wordt echt wel afgevallen door Wilfred en René&quot; Aran Bade van RTL Boulevard sprong maandagavond in de auto na het zien van de ruzie tussen de heren van VI. Stel dat het de laatste uitzending van het programma zou zijn geweest... AfgevallenHij sprak de drie kemphanen over het feit dat Johan het spuugzat is dat de onderwerpen die hij wil bespreken, niet aan bod komen maar 'onzin-onderwerpen' wel de aandacht krijgen. "Johan wordt echt wel afgevallen door Wilfred en René" aldus Aran Bade die in de studio het hele verhaal uit de doeken doet. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Wilfred Genee: 'Discussie Johan en René was ABSOLUUT niet gespeeld' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Vandaag Inside: bekijk de CLASH tussen Johan Derksen en René van der Gijp over inhoud programma Bekijk deze video » Gaat Vandaag Inside dinsdag torenhoge kijkcijfers scoren na ruzie? Bekijk deze video »
Entertainment :
Aran Bade sprak met heren VI na ruzie: "Johan wordt echt wel afgevallen door Wilfred en René"

Actuele video's

Meer actuele video's