Lang Leve de Liefde: Morisa's intenties zijn duidelijk, hij heeft een sexy kado voor Elisa

Lang Leve de Liefde: Morisa's intenties zijn duidelijk, hij heeft een sexy kado voor Elisa

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Morisa's intenties zijn duidelijk, hij heeft een sexy kado voor Elisa In Lang Leve de Liefde maken Morisa en Elisa kennis en hebben zoals gebruikelijk kadootjes voor elkaar meegenomen. Morisa's intenties zijn duidelijk, hij heeft een sexy kado voor Elisa uitgezocht... Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Sabine in shock door sportende Lars in Lang leve de liefde: 'Nog nooit eerder gehoord!' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: zijn Gülcan en Wim in trance? Bekijk deze video » Monica Geuze: 'Dit Lang Leve de Liefde-fragment is zo leuk' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 24 September om 20:01

In Lang Leve de Liefde maken Morisa en Elisa kennis en hebben zoals gebruikelijk kadootjes voor elkaar meegenomen. Morisa's intenties zijn duidelijk, hij heeft een sexy kado voor Elisa uitgezocht...

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's