Tragisch: hond overleden nadat hij vast kwam te zitten in lift (Hart van Nederland)

Tragisch: hond overleden nadat hij vast kwam te zitten in lift (Hart van Nederland)

Thursday 10 October om 19:50

Tragisch: hond overleden nadat hij vast kwam te zitten in lift (<em>Hart van Nederland</em>) Een hond is donderdagmiddag overleden toen hij samen met zijn baasje de lift in wilde. Dit ging gruwelijk mis toen de hond buiten de lift bleef terwijl het baasje al binnen stond. Hierdoor kwam de riem vast te zitten tussen de liftdeuren met dodelijk gevolg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Hart van Nederland: motorrijder verongelukt bij mogelijke politieachtervolging in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Malou Petter: 'Of ik de NOS zat was?' Bekijk deze video » Twee leeuwenwelpen geboren in DierenPark Amersfoort: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video »
Nieuws :

Een hond is donderdagmiddag overleden toen hij samen met zijn baasje de lift in wilde. Dit ging gruwelijk mis toen de hond buiten de lift bleef terwijl het baasje al binnen stond. Hierdoor kwam de riem vast te zitten tussen de liftdeuren met dodelijk gevolg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's