Erica in Chateau Meiland en Route: "Had baarmoeder mee willen nemen op sterk water" (Shownieuws)

Erica in Chateau Meiland en Route: "Had baarmoeder mee willen nemen op sterk water" (Shownieuws)

Erica in <em>Chateau Meiland en Route</em>: &quot;Had baarmoeder mee willen nemen op sterk water&quot; (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws geven Martien en Maxime een update over hoe het met Erica gaat. Een van de afleveringen uit Chateau Meiland en Route is thuis in Noordwijk opgenomen omdat haar baarmoeder verwijderd moest worden. BaarmoederZo horen we Erica op haar eigen karakteristieke wijze in de serie na deze heftige gebeurtenis nuchter opmerken: "Ik heb nog gedacht om te vragen of ik m’n baarmoeder mee mocht nemen op sterk water"... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Maxime en Montana in Chateau Meiland en Route over Martien: "Papa is een beetje hard, niet opvoedkundig" Bekijk deze video » Chateau Meiland en Route: Martien bijna bedolven onder de vazen Bekijk deze video » Martien Meiland houdt het niet droog bij terugkeer in Chateau Meiland en Route Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 20 October om 10:21

In Shownieuws geven Martien en Maxime een update over hoe het met Erica gaat. Een van de afleveringen uit Chateau Meiland en Route is thuis in Noordwijk opgenomen omdat haar baarmoeder verwijderd moest worden.

Baarmoeder
Zo horen we Erica op haar eigen karakteristieke wijze in de serie na deze heftige gebeurtenis nuchter opmerken: "Ik heb nog gedacht om te vragen of ik m’n baarmoeder mee mocht nemen op sterk water"...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's