Opnieuw PVV-minister in opspraak: 'breed gesprek' over migratie heeft niet plaatsgevonden (video)

Opnieuw PVV-minister in opspraak: 'breed gesprek' over migratie heeft niet plaatsgevonden (video)

Saturday 19 October om 09:46

Opnieuw PVV-minister in opspraak: 'breed gesprek' over migratie heeft niet plaatsgevonden (video) Het plan van ontwikkelingshulpminister Klever (PVV) om uitgeprocedeerde asielzoekers in Oeganda op te vangen, kwam voor premier Dick Schoof als een verrassing. Na afloop van de EU-top in Brussel zei hij gisteren dat hij dat niet erg vindt. 'Ministers zijn vrij om dat soort ideeën te doen.' Wat echter opmerkelijk is, is dat de minister eerder stelde dat ze hier een gesprek over had gehad met de minister in Oeganda, maar achteraf blijkt dat niet te kloppen. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Dick Schoof over racistische uitspraken PVV-staatssecretaris Jansen: 'Dat kan echt niet' (video) Bekijk deze video » Sam Hagens over kabinetscrisis in Vandaag Inside: 'Het kabinet gaat vallen' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Dick Schoof lijdt aan zelfoverschatting' Bekijk deze video » Premier Dick Schoof spreekt Fleur Agema (PVV) aan op 'ongelukkige uitspraak' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Opnieuw PVV-minister in opspraak: 'breed gesprek' over migratie heeft niet plaatsgevonden (video)

Het plan van ontwikkelingshulpminister Klever (PVV) om uitgeprocedeerde asielzoekers in Oeganda op te vangen, kwam voor premier Dick Schoof als een verrassing. Na afloop van de EU-top in Brussel zei hij gisteren dat hij dat niet erg vindt. 'Ministers zijn vrij om dat soort ideeën te doen.' Wat echter opmerkelijk is, is dat de minister eerder stelde dat ze hier een gesprek over had gehad met de minister in Oeganda, maar achteraf blijkt dat niet te kloppen.

Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's