Zien: Frans Bauer schittert in een uitverkocht Ahoy Rotterdam (video)

Zien: Frans Bauer schittert in een uitverkocht Ahoy Rotterdam (video)

Friday 18 October om 22:08

Frans Bauer schitterde vanavond in Ahoy Rotterdam voor de eerste avond fijn zijn tweedelige concertreeks in de Havenstad. Bekijk hieronder de eerste beelden én een kijkje achter de schermen.

Zien: <em>Frans Bauer</em> schittert in een uitverkocht Ahoy Rotterdam (video) Frans Bauer schitterde vanavond in Ahoy Rotterdam voor de eerste avond fijn zijn tweedelige concertreeks in de Havenstad. Bekijk hieronder de eerste beelden én een kijkje achter de schermen. ConcertFrans Bauer is helemaal in zijn nopjes, want vanavond was het eindelijk zover: na dertien jaar staat hij maar liefst twee avonden achter elkaar in zijn geliefde Ahoy. RTL Boulevard zocht hem vanmiddag op en vroeg hem hoe het staat met de zenuwen. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Mariska Bauer maant Frans: 'Jij hebt van de week wat besteld toen ik niet thuis was' Bekijk deze video » Frans Bauer is nerveus voor duet met zoon Christiaan in Ahoy: 'Heel bijzonder' (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Frans Bauer heeft mooie boodschap voor 'mr. Ahoy' Lee Towers Bekijk deze video »
TV :
Zien: Frans Bauer schittert in een uitverkocht Ahoy Rotterdam (video)

Concert
Frans Bauer is helemaal in zijn nopjes, want vanavond was het eindelijk zover: na dertien jaar staat hij maar liefst twee avonden achter elkaar in zijn geliefde Ahoy. RTL Boulevard zocht hem vanmiddag op en vroeg hem hoe het staat met de zenuwen. Bekijk het fragment hierboven.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's