Holland's Got Talent: Koen maakt indruk met zijn versie van Desperado (video)

Holland's Got Talent: Koen maakt indruk met zijn versie van Desperado (video)

Saturday 19 October om 10:05

<em>Holland's Got Talent</em>: Koen maakt indruk met zijn versie van <em>Desperado</em> (video) De 21-jarige Koen heeft een grote passie en dat is countrymuziek. Hij droomt van deze passie zijn beroep te maken en wil graag zo snel mogelijk naar Nashville verhuizen voor zijn muziekcarrière. Zijn stemgeluid is zo mooi dat de jury er geen genoeg van kan krijgen, en zijn auditie was al veelbelovend. In deze tweede ronde gaat hij ook glansrijk door naar de finale. Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv. Holland's Got Talent: Es zingt Nederlandse hits met een 'tropische twist', maar is het genoeg? (video) Bekijk deze video » Holland's Got Talent: Damian onverwacht feestnummer voor overleden oma (video) Bekijk deze video » Escape-act laat jury Holland's Got Talent sidderen: 'Gaat die haak door zijn tong? (video) Bekijk deze video »
TV :
Holland's Got Talent: Koen maakt indruk met zijn versie van Desperado (video)

De 21-jarige Koen heeft een grote passie en dat is countrymuziek. Hij droomt van deze passie zijn beroep te maken en wil graag zo snel mogelijk naar Nashville verhuizen voor zijn muziekcarrière. Zijn stemgeluid is zo mooi dat de jury er geen genoeg van kan krijgen, en zijn auditie was al veelbelovend. In deze tweede ronde gaat hij ook glansrijk door naar de finale.

Holland's Got Talent is iedere vrijdag om 20.00 uur wekelijks te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Holland's Got Talent terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's