Hart van Nederland: omwoners schrikken van explosie in woning Meppel

Hart van Nederland: omwoners schrikken van explosie in woning Meppel

<em>Hart van Nederland</em>: omwoners schrikken van explosie in woning <em>Meppel</em> In een woning in Meppel heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosie plaatsgevonden meldt de Drentse politie. Omwoners schrikken zich een hoedje door de sterke explosie waarmee de hele achtergevel van de woning is weggeblazen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: twee inzittenden zwaargewond na botsing op N309 tussen Epe en Elburg Bekijk deze video » Gaat opvang asielzoekers Ugchelen nog open na explosie? Bekijk deze video » RTL Nieuws: ADE voor het eerst vier uur lang feesten in rijdende trein Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 20 October om 11:16

In een woning in Meppel heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosie plaatsgevonden meldt de Drentse politie. Omwoners schrikken zich een hoedje door de sterke explosie waarmee de hele achtergevel van de woning is weggeblazen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's