Gaat opvang asielzoekers Ugchelen nog open na explosie?

Gaat opvang asielzoekers Ugchelen nog open na explosie?

Gaat opvang asielzoekers <em>Ugchelen</em> nog open na explosie? In de nacht van dinsdag op woensdag ging er een explosief af bij de vrijdag te openen crisisnoodopvang voor asielzoekers in het Gelderse Ugchelen. Het roept de nodige afkeurende reacties van buurtbewoners op: 'Ik schaam me bijna om een Ugchelaar te zijn.' Kan de crisisopvang nu nog wel gewoon open vrijdag? Hart van Nederland vroeg het aan de gemeente Apeldoorn, waar Ugchelen toe behoort. Bekijk het fragment hierboven. Bekijk ook Vandaag Inside: 'Dick Schoof lijdt aan zelfoverschatting' Bekijk deze video » In Florida wonende Nederlandse over Milton: 'Monster-orkaan, heb er buikpijn van' Bekijk deze video » Grote brand Wervershoof (West-Friesland): restaurant verwoest Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 9 October om 09:49

In de nacht van dinsdag op woensdag ging er een explosief af bij de vrijdag te openen crisisnoodopvang voor asielzoekers in het Gelderse Ugchelen. Het roept de nodige afkeurende reacties van buurtbewoners op: 'Ik schaam me bijna om een Ugchelaar te zijn.'

Kan de crisisopvang nu nog wel gewoon open vrijdag? Hart van Nederland vroeg het aan de gemeente Apeldoorn, waar Ugchelen toe behoort. Bekijk het fragment hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's