Youp van 't Hek terug op tv: 'Sodemieter op Lubach!' (video)

Youp van 't Hek terug op tv: 'Sodemieter op Lubach!' (video)

Wednesday 11 September om 11:06

<em>Youp van 't Hek</em> terug op tv: 'Sodemieter op Lubach!' (video) Youp van 't Hek is na twee jaar weer terug bij de Avondshow met Arjen Lubach. Tijdens zijn laatste bezoek aan Lubach vertelde hij over zijn aankomende pensioen en momenteel zit Youp daar middenin. Gelukkig geniet hij nog erg van de rust, zo vertelde hij. En hij deelt nog een sterk (lang) verhaal over een ritje Italië-Enschede. Maar daar is gelukkig genoeg tijd voor... Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach stopt met Avondshow: 'Hij gaat naar een streamingdienst' (Shownieuws) Bekijk deze video » Albert Verlinde in De Oranjezomer: 'Arjen Lubach stapt over naar RTL4' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen KRAAKT Arjen Lubach: 'Wat is daar leuk aan?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Youp van 't Hek terug op tv: 'Sodemieter op Lubach!' (video)

Youp van 't Hek is na twee jaar weer terug bij de Avondshow met Arjen Lubach. Tijdens zijn laatste bezoek aan Lubach vertelde hij over zijn aankomende pensioen en momenteel zit Youp daar middenin. Gelukkig geniet hij nog erg van de rust, zo vertelde hij. En hij deelt nog een sterk (lang) verhaal over een ritje Italië-Enschede. Maar daar is gelukkig genoeg tijd voor...

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's