Premier Schoof baalt van uitlekken Prinsjesdagplannen: 'Hardnekkige traditie' (video)

Premier Schoof baalt van uitlekken Prinsjesdagplannen: 'Hardnekkige traditie' (video)

Saturday 31 August om 09:32

Premier Schoof baalt van uitlekken <em>Prinsjesdagplannen</em>: 'Hardnekkige traditie' (video) Premier Dick Schoof hoopt dat niemand binnen zijn kabinet verantwoordelijk is voor het uitlekken van de Prinsjesdagplannen. Hij benadrukt het belang van geheimhouding, maar sluit discussie over meer transparantie in de toekomst niet uit. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien! Eerste unieke beelden van haaien en zeehonden in film De Wilde Noordzee (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Minister Madlener: 'Voorlopig geen helmplicht of minimumleeftijd op fatbike' (video) Bekijk deze video » Frits Wester over kabinetsplannen: 'Niks extraparlementairs aan' (video) Bekijk deze video »
Politiek :

Premier Dick Schoof hoopt dat niemand binnen zijn kabinet verantwoordelijk is voor het uitlekken van de Prinsjesdagplannen. Hij benadrukt het belang van geheimhouding, maar sluit discussie over meer transparantie in de toekomst niet uit.

Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's