De Bondgenoten: Fatima irriteert Albert met haar geklaag

De Bondgenoten: Fatima irriteert Albert met haar geklaag

<em>De Bondgenoten</em>: Fatima irriteert Albert met haar geklaag In De Bondgenoten is Fatima het er niet mee eens dat Albert een spel gaat spelen voor de Haaien, want Fatima wil ook haar steentje bijdragen. Ze is naar eigen zeggen totaal niet geïrriteerd, maar Albert denkt daar anders over. En dat ziet Fatima dan weer als een ‘snauwerige aanval’. Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: Diederik vraagt Britt of ze zijn vriendinnetje wil zijn Bekijk deze video » De Bondgenoten: Fatima haat haar 'schijnheilige' bondje, 'vuile heks!' Bekijk deze video » Diederik in De Bondgenoten na opmerking Britt: "Echt belachelijk wat je nou doet" Bekijk deze video »
TV :
Thursday 29 August om 12:47

In De Bondgenoten is Fatima het er niet mee eens dat Albert een spel gaat spelen voor de Haaien, want Fatima wil ook haar steentje bijdragen. Ze is naar eigen zeggen totaal niet geïrriteerd, maar Albert denkt daar anders over. En dat ziet Fatima dan weer als een ‘snauwerige aanval’.

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's