Terugblik op 35 seizoenen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard met hoofdrolspelers

Terugblik op 35 seizoenen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard met hoofdrolspelers

Wednesday 21 August om 20:45

Al 35 seizoenen lang is Meerdijk het toneel voor maatschappelijke thema's die dicht bij de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden staan zoals ontluikende liefdes, moord, overspel, ontvoeringen, trouwerijen en drugdeals. In RTL Boulevard een terugblik met de hoofdrolspelers van jong tot oud in aanloop naar het allernieuwste seizoen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Terugblik op 35 seizoenen <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> in <em>RTL Boulevard</em> met hoofdrolspelers Al 35 seizoenen lang is Meerdijk het toneel voor maatschappelijke thema's die dicht bij de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden staan zoals ontluikende liefdes, moord, overspel, ontvoeringen, trouwerijen en drugdeals. In RTL Boulevard een terugblik met de hoofdrolspelers van jong tot oud in aanloop naar het allernieuwste seizoen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 26 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Voortvarende Gerard tegen Anja in B&B Vol Liefde: "Gaan we zoenen?" (RTL Boulevard) Bekijk deze video » ZIEN! Welke programma's zijn kanshebbers voor de Televizier-Ring? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Nieuw seizoen GTST start 26 augustus bij RTL 4: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Terugblik op 35 seizoenen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard met hoofdrolspelers

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 26 augustus van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's