Hart van Nederland: grootste deel De Regenboogkerk in Epe in vlammen opgegaan

Hart van Nederland: grootste deel De Regenboogkerk in Epe in vlammen opgegaan

<em>Hart van Nederland</em>: grootste deel <em>De Regenboogkerk</em> in Epe in vlammen opgegaan In Epe is het grootste deel van de gereformeerde kerk De Regenboogkerk in vlammen opgegaan. De kerk aan de Beekstraat moet als verloren worden beschouwd volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio. Bij de brand kwam veel rook vrij, de massaal uitgerukte brandweer adviseerde omwonenden ramen en deuren dicht te houden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: grote brand in loods Geldermalsen, vlammen in wijde omtrek te zien (video) Bekijk deze video » Na brand winkelcentrum Alkmaar meer branden gepland door minderjarige meisjes (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Flinke brand in woonwijk Katwijk: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 20 August om 20:08

In Epe is het grootste deel van de gereformeerde kerk De Regenboogkerk in vlammen opgegaan. De kerk aan de Beekstraat moet als verloren worden beschouwd volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio. Bij de brand kwam veel rook vrij, de massaal uitgerukte brandweer adviseerde omwonenden ramen en deuren dicht te houden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's