Na brand winkelcentrum Alkmaar meer branden gepland door minderjarige meisjes (Hart van Nederland)

Na brand winkelcentrum Alkmaar meer branden gepland door minderjarige meisjes (Hart van Nederland)

Na brand winkelcentrum <em>Alkmaar</em> meer branden gepland door minderjarige meisjes (<em>Hart van Nederland</em>) In Alkmaar is de grote brand van vrijdagavond het gesprek van de dag. Een kledingwinkel in het winkelcentrum werd totaal verwoest. Twee minderjarige meisjes zijn inmiddels door de politie opgepakt. In Hart van Nederland vertellen buurtbewoners dat het gerucht gaat dat na deze brand de dames nog meer branden gepland hadden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Harrie Lavreysen gehuldigd in Luyksgestel: bekijk de feestelijke beelden Bekijk deze video » Hart van Nederland: pannenkoekenboot botst tegen kade in Rotterdam, meerdere gewonden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote brand in loods Geldermalsen, vlammen in wijde omtrek te zien (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 18 August om 09:25

In Alkmaar is de grote brand van vrijdagavond het gesprek van de dag. Een kledingwinkel in het winkelcentrum werd totaal verwoest. Twee minderjarige meisjes zijn inmiddels door de politie opgepakt. In Hart van Nederland vertellen buurtbewoners dat het gerucht gaat dat na deze brand de dames nog meer branden gepland hadden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's