Playboy heeft interesse in Hélène Hendriks: 'Ik zeg niet meteen nee'

Playboy heeft interesse in Hélène Hendriks: 'Ik zeg niet meteen nee'

Playboy heeft interesse in <em>Hélène Hendriks</em>: 'Ik zeg niet meteen nee' Playboy ziet het wel zitten om Hélène Hendriks te strikken voor een pikante fotoshoot. De hoofdredacteur dacht dat er een kleine kans was dat de presentatrice ja zou zeggen, maar Hélène doet bij De Oranjezondag een opvallende uitspraak als Albert Verlinde vraagt naar haar reactie. “Misschien wel. Ik zeg niet meteen nee maar ik zeg ook zeker niet meteen ja.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Hélène Hendriks terug met De Oranjezomer: komende weken vanuit Rotterdam Bekijk deze video » Hélène Hendriks: Matthijs van Nieuwkerk misschien volgende week te gast in De Oranjezomer (video) Bekijk deze video » Hélène Hendriks na afloop van De Oranjezomer: "Enorm genoten in Rotterdam" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 19 August om 09:05

Playboy ziet het wel zitten om Hélène Hendriks te strikken voor een pikante fotoshoot. De hoofdredacteur dacht dat er een kleine kans was dat de presentatrice ja zou zeggen, maar Hélène doet bij De Oranjezondag een opvallende uitspraak als Albert Verlinde vraagt naar haar reactie. “Misschien wel. Ik zeg niet meteen nee maar ik zeg ook zeker niet meteen ja.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's