Brothers of Blues zorgt voor swingende opening De Oranjezondag met Soul Man

Brothers of Blues zorgt voor swingende opening De Oranjezondag met Soul Man

Brothers of Blues zorgt voor swingende opening <em>De Oranjezondag</em> met Soul Man Zondag werd De Oranjezomer op een swingende manier geopend door Brothers of Blues. De band wist het eerder dit jaar te schoppen tot de finale van The Tribute – Battle of the Bands en verzorgde nu een spetterend optreden in de studio van de talkshow van Hélène Hendriks met Soul Man. De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv. Hélène Hendriks na afloop van De Oranjezomer: "Enorm genoten in Rotterdam" (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: Bouke Scholten zingt prachtige Elvis-medley in De Oranjezomer (video) Bekijk deze video » Playboy heeft interesse in Hélène Hendriks: 'Ik zeg niet meteen nee' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 19 August om 09:17

Zondag werd De Oranjezomer op een swingende manier geopend door Brothers of Blues. De band wist het eerder dit jaar te schoppen tot de finale van The Tribute – Battle of the Bands en verzorgde nu een spetterend optreden in de studio van de talkshow van Hélène Hendriks met Soul Man.

De Oranjezondag is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's