India Sardjoe baalt dat breaking in LA geen Olympische sport meer is: 'Echt heel jammer'

India Sardjoe baalt dat breaking in LA geen Olympische sport meer is: 'Echt heel jammer'

India Sardjoe baalt dat <em>breaking</em> in LA geen Olympische sport meer is: 'Echt heel jammer' De meningen waren tijdens de Olympische Spelen nogal verdeeld: is breaking een Olympische sport of niet? Donderdag was India Sardjoe te gast bij De Oranjezomer. Ze vertelt meer over haar avontuur op de Spelen, waar ze net naast het brons greep. Ook baalt India dat breaking in Los Angeles over vier jaar geen Olympische sport meer is. “Ik vind het echt heel jammer dat het er niet is.” Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Kijkcijfers maandag: strijd na einde Olympische Spelen weer tussen De Slimste Mens en B&B Vol Liefde Bekijk deze video » Rafael van der Vaart trots op Estavana: 'Geweldig om haar te zien op de Spelen' (video) Bekijk deze video » Harrie Lavreysen gehuldigd in Luyksgestel: bekijk de feestelijke beelden Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 16 August om 12:13

De meningen waren tijdens de Olympische Spelen nogal verdeeld: is breaking een Olympische sport of niet? Donderdag was India Sardjoe te gast bij De Oranjezomer. Ze vertelt meer over haar avontuur op de Spelen, waar ze net naast het brons greep. Ook baalt India dat breaking in Los Angeles over vier jaar geen Olympische sport meer is. “Ik vind het echt heel jammer dat het er niet is.”

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's