Sam in De Bondgenoten: 'Volgens mij is Bo mega autistisch, ik vind haar gewoon veel'

Sam in De Bondgenoten: 'Volgens mij is Bo mega autistisch, ik vind haar gewoon veel'

Sam in <em>De Bondgenoten</em>: 'Volgens mij is Bo mega autistisch, ik vind haar gewoon veel' In De Bondgenoten gebeurt er van alles, zo besluit Sam toch te blijven en ze komt met Floris in een groep terecht. Samen met Bo vormen ze de Gieren en Sam vindt Bo een schat van een meid. “Maar volgens mij is zij mega-autistisch of zo. Ik vind haar gewoon veel.” Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Chelsea wint De Bondgenoten en wint een ton: 'Alles gebeurt met een reden' (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten: dit zijn de nieuwe kandidaten Britt, Albert en Celine Bekijk deze video » De Bondgenoten: Diederik confronteert Fatima als ze hem keihard laat vallen Bekijk deze video »
TV :
Thursday 15 August om 14:30

In De Bondgenoten gebeurt er van alles, zo besluit Sam toch te blijven en ze komt met Floris in een groep terecht. Samen met Bo vormen ze de Gieren en Sam vindt Bo een schat van een meid. “Maar volgens mij is zij mega-autistisch of zo. Ik vind haar gewoon veel.”

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's