De Bondgenoten: Chi voelt zich verraden door Bo

De Bondgenoten: Chi voelt zich verraden door Bo

<em>De Bondgenoten</em>: Chi voelt zich verraden door Bo In De Bondgenoten worden er nieuwe bondjes gevormd en uiteraard is niet iedereen blij. Zo voelt Chi zich verraden door Bo. Eerder viel Bo nog huilend in haar armen omdat ze zo blij was dat ze samen bleven en nu stapt ze over naar een ander bondje. Komt dit nog goed? Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Chelsea wint De Bondgenoten en wint een ton: 'Alles gebeurt met een reden' (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten: dit zijn de nieuwe kandidaten Britt, Albert en Celine Bekijk deze video » De Bondgenoten: Diederik confronteert Fatima als ze hem keihard laat vallen Bekijk deze video »
TV :
Thursday 15 August om 13:39

In De Bondgenoten worden er nieuwe bondjes gevormd en uiteraard is niet iedereen blij. Zo voelt Chi zich verraden door Bo. Eerder viel Bo nog huilend in haar armen omdat ze zo blij was dat ze samen bleven en nu stapt ze over naar een ander bondje. Komt dit nog goed?

Bekijk het fragment van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's