In De Oranjezomer discussie omtrent zaak Joost Klein: "Heel de wereld kent Joost Klein"

In De Oranjezomer discussie omtrent zaak Joost Klein: "Heel de wereld kent Joost Klein"

In <em>De Oranjezomer</em> discussie omtrent zaak <em>Joost Klein</em>: &quot;Heel de wereld kent Joost Klein&quot; De Oranjezomer-tafel discussieert over het besluit van het Zweedse OM om het onderzoek naar songfestival kandidaat Joost Klein te staken vanwege een gebrek aan bewijs. Heel de wereldAlbert Verlinden denkt dat Joost Klein toch goud heeft gewonnen. "Heel de wereld, in ieder geval heel Europa kent Joost Klein" aldus Verlinden. Of AVROTROS de poot stijf moet houden en niet meer aan het Eurosongfestival moet deelnemen volgend jaar is de vraag. Burgemeester Aboutaleb en Jack van Gelder hebben daar wel een mening over... Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jack van Gelder in De Oranjezomer over heren Vandaag Inside: "Totaal geen medelijden met ze" Bekijk deze video » Shownieuws: korte impressie van burgemeester Aboutalebs publieke optredens Bekijk deze video » Johan Derksen prijst Jack van Gelder: 'Maar hij moet niet gaan huilen' Bekijk deze video »
Talkshow :
Tuesday 13 August om 10:59

De Oranjezomer-tafel discussieert over het besluit van het Zweedse OM om het onderzoek naar songfestival kandidaat Joost Klein te staken vanwege een gebrek aan bewijs.

Heel de wereld
Albert Verlinden denkt dat Joost Klein toch goud heeft gewonnen. "Heel de wereld, in ieder geval heel Europa kent Joost Klein" aldus Verlinden. Of AVROTROS de poot stijf moet houden en niet meer aan het Eurosongfestival moet deelnemen volgend jaar is de vraag. Burgemeester Aboutaleb en Jack van Gelder hebben daar wel een mening over...

Bekijk het fragment van De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's