Eigenaar reuzenrad Scheveningen in Hart van Nederland over illegale klimmers: "stel sneuneuzen"

Eigenaar reuzenrad Scheveningen in Hart van Nederland over illegale klimmers: "stel sneuneuzen"

Eigenaar reuzenrad <em>Scheveningen</em> in <em>Hart van Nederland</em> over illegale klimmers: &quot;stel sneuneuzen&quot; Op social media is een filmpje terecht gekomen van twee jongens die het tientallen meterhoge reuzenrad op de Pier in Scheveningen illegaal beklommen. De eigenaar van het reuzenrad is niet te spreken over deze actie. Hoe haalt dit 'stel sneuneuzen' het in hun hoofd vraagt hij zich in Hart van Nederland af! Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Spectaculaire beelden! Koeien dwingen trein tot stilstand (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Kind ontvoerd in Barneveld, buurtbewoners stomverbaasd over verdachte (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: vreugdevuren Scheveningen en Duindorp branden al (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 11 August om 09:52

Op social media is een filmpje terecht gekomen van twee jongens die het tientallen meterhoge reuzenrad op de Pier in Scheveningen illegaal beklommen. De eigenaar van het reuzenrad is niet te spreken over deze actie. Hoe haalt dit 'stel sneuneuzen' het in hun hoofd vraagt hij zich in Hart van Nederland af!

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's