Bizar! Politie 's Gravendeel op zoek naar verdachte in blauwe boxershort (Hart van Nederland)

Bizar! Politie 's Gravendeel op zoek naar verdachte in blauwe boxershort (Hart van Nederland)

Bizar! Politie <em>'s Gravendeel</em> op zoek naar verdachte in blauwe boxershort (<em>Hart van Nederland</em>) In en rondom de Narcisstraat in 's Gravendeel was de politie woensdagmiddag met helikopter, hond en drone op zoek naar een man in een blauwe boxershort. De politie vond na een tip een vuurwapen in een woning waar de verdachte zich bevond. Bij het in beslag nemen van het wapen is de schaars geklede man weggerend. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kat zit vast tussen automatische dakramen in Den Haag: bekijk de reddingsactie Bekijk deze video » Schietpartij Boekelo (Overijssel): 'Persoon in rug geraakt' Bekijk deze video » Hart van Nederland: hond bevrijd uit fietsvoorvork door heldhaftige brandweerlieden Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 7 August om 21:22

In en rondom de Narcisstraat in 's Gravendeel was de politie woensdagmiddag met helikopter, hond en drone op zoek naar een man in een blauwe boxershort. De politie vond na een tip een vuurwapen in een woning waar de verdachte zich bevond. Bij het in beslag nemen van het wapen is de schaars geklede man weggerend.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's