Hart van Nederland: hond bevrijd uit fietsvoorvork door heldhaftige brandweerlieden

Hart van Nederland: hond bevrijd uit fietsvoorvork door heldhaftige brandweerlieden

<em>Hart van Nederland:</em> hond bevrijd uit fietsvoorvork door heldhaftige brandweerlieden Heldhaftige brandweerlieden hebben een hond bevrijd uit een fietsvoorvork. De hond zat tijdens een fietstocht met zijn baasje in het mandje maar kwam klem te zitten. In Hart van Nederland is te zien hoe de brandweer eerst een aantal spaken verwijderde om vervolgens het frame door midden te moeten zagen voordat het hondje in de armen van zijn baasje kon springen. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Heftig: voorbijganger ziet lichaam bij Gelderlandplein Amsterdam liggen Bekijk deze video » Kat zit vast tussen automatische dakramen in Den Haag: bekijk de reddingsactie Bekijk deze video » Schietpartij Boekelo (Overijssel): 'Persoon in rug geraakt' Bekijk deze video »
Nieuws :
Tuesday 6 August om 19:36

Heldhaftige brandweerlieden hebben een hond bevrijd uit een fietsvoorvork. De hond zat tijdens een fietstocht met zijn baasje in het mandje maar kwam klem te zitten. In Hart van Nederland is te zien hoe de brandweer eerst een aantal spaken verwijderde om vervolgens het frame door midden te moeten zagen voordat het hondje in de armen van zijn baasje kon springen.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's