Nederlander zet achtervolging in na verkeersruzie en slaat over de kop (Hart van Nederland)

Nederlander zet achtervolging in na verkeersruzie en slaat over de kop (Hart van Nederland)

Nederlander zet achtervolging in na <em>verkeersruzie</em> en slaat over de kop (<em>Hart van Nederland</em>) In Hart van Nederland spectaculaire beelden van een Nederlander die op Ibiza na een verkeersruzie de achtervolging inzet en met de auto over de kop slaat. De man bleek teveel gedronken te hebben. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Hier zijn de wolven gezien op de Utrechtse Heuvelrug en durft dit kind de natuur nog wel in?' Bekijk deze video » Hart van Nederland: politie voert grote zoekactie uit naar vermiste man (58) in duinen Bergen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Jeep knalt tegen tram aan in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 4 August om 10:32

In Hart van Nederland spectaculaire beelden van een Nederlander die op Ibiza na een verkeersruzie de achtervolging inzet en met de auto over de kop slaat. De man bleek teveel gedronken te hebben.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's