Olcay Gulsen verliefd op Eelko van Kooten: alles over zijn vermogen en bekende exen

Olcay Gulsen verliefd op Eelko van Kooten: alles over zijn vermogen en bekende exen

<em>Olcay Gulsen</em> verliefd op Eelko van Kooten: alles over zijn vermogen en bekende exen Olcay Gulsen heeft op Instagram bekendgemaakt dat ze weer verliefd is. De presentatrice heeft een nieuwe liefde gevonden in Eelko van Kooten. Hij is geen onbekende in de society-wereld, de voormalige platenbaas is ook te vinden in de Quote 500. Maar hoeveel geld heeft hij precies en wie zijn z’n bekende exen? Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Olcay Gulsen schrikt van wat Olympische sporters verdienen: 'Onwijs lage bedragen' Bekijk deze video » Zien: is deze multimiljonair de nieuwe vriend van Olcay Gulsen? Bekijk deze video » Serie Moordfeest start 17 augustus bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 2 August om 10:14

Olcay Gulsen heeft op Instagram bekendgemaakt dat ze weer verliefd is. De presentatrice heeft een nieuwe liefde gevonden in Eelko van Kooten. Hij is geen onbekende in de society-wereld, de voormalige platenbaas is ook te vinden in de Quote 500. Maar hoeveel geld heeft hij precies en wie zijn z’n bekende exen?

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's