Gordon laat eindelijk zijn hondjes weer zien: 'Ze leven nog!' (Shownieuws)

Gordon laat eindelijk zijn hondjes weer zien: 'Ze leven nog!' (Shownieuws)

Gordon laat eindelijk zijn hondjes weer zien: 'Ze leven nog!' (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws geeft Gordon een rondleiding door zijn nieuwe zaak Blushing. En tijdens de tour komen ineens de hondjes van Gordon tevoorschijn. Toto en Rocco nog gewoon bij GordonGordon woont naast deze horecazaak en het entertainmentprogramma mag ook het nieuwe stulpje van de zanger bekijken. En als de voordeur opengaat komen de twee hondjes van Gordon op de verslaggever af gerend, Rocco en Toto. Er was nogal onrust onder de volgers van Gordon omdat ze lange tijd niet op social media zijn verschenen, maar blijkbaar wonen ze nog gewoon bij Gordon. “Ze leven nog!”, aldus de verslaggever. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon gelyncht bij Shownieuws: 'Heeft psychologisch probleem, loopt te zeuren en is rancuneus' Bekijk deze video » Gerard Joling over realityserie: "Het gaat best heel ver in kleedkamer, dat ik begin te vloeken" Bekijk deze video » Gordon haalt uit naar media: 'Wanneer houdt het nou eens op?!' Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 2 August om 14:28

In Shownieuws geeft Gordon een rondleiding door zijn nieuwe zaak Blushing. En tijdens de tour komen ineens de hondjes van Gordon tevoorschijn.

Toto en Rocco nog gewoon bij Gordon
Gordon woont naast deze horecazaak en het entertainmentprogramma mag ook het nieuwe stulpje van de zanger bekijken. En als de voordeur opengaat komen de twee hondjes van Gordon op de verslaggever af gerend, Rocco en Toto. Er was nogal onrust onder de volgers van Gordon omdat ze lange tijd niet op social media zijn verschenen, maar blijkbaar wonen ze nog gewoon bij Gordon. “Ze leven nog!”, aldus de verslaggever.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's