De Bondgenoten: Fatima en Jason belazeren Serena met plan, 'wij zijn duivels!'

De Bondgenoten: Fatima en Jason belazeren Serena met plan, 'wij zijn duivels!'

<em>De Bondgenoten</em>: Fatima en Jason belazeren Serena met plan, 'wij zijn duivels!' In De Bondgenoten hebben Fatima en Jason een smerig plan bedacht en daar is Serena de dupe van. Jason vertelt dat Serena hem zojuist heeft gezegd dat ze zo blij is met haar vrienden en hoe ze met haar omgaan. Maar Serena heeft geen idee wat er achter haar rug om gebeurt. “Wij zijn duivels”, aldus Fatima. Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) Fatima in De Bondgenoten klaar met Serena's bazige gedrag: "Oprotten van mij" Bekijk deze video » Bondgenoten-Serena: 'Ik lijk wel een schoonmaakster, ga niet iedereen zijn zooi opruimen' Bekijk deze video » De Bondgenoten: wordt Jason gebodyshamed door Robert tijdens Zumbales van Fatima? Bekijk deze video »
Thursday 1 August om 12:05

In De Bondgenoten hebben Fatima en Jason een smerig plan bedacht en daar is Serena de dupe van. Jason vertelt dat Serena hem zojuist heeft gezegd dat ze zo blij is met haar vrienden en hoe ze met haar omgaan. Maar Serena heeft geen idee wat er achter haar rug om gebeurt. “Wij zijn duivels”, aldus Fatima.

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's