Céline Dion maakt weergaloze comeback bij opening Olympische Spelen: 'Ongelofelijk' (video)

Céline Dion maakt weergaloze comeback bij opening Olympische Spelen: 'Ongelofelijk' (video)

Saturday 27 July om 10:13

Céline Dion sloot vrijdag avond de Openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs af met een weergaloos optreden. De Canadese wereldster zong het lied Hymne A L’Amour van Édith Piaf.

Lees verder onder de video.

<em>Céline Dion</em> maakt weergaloze comeback bij opening Olympische Spelen: 'Ongelofelijk' (video) Céline Dion sloot vrijdag avond de Openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs af met een weergaloos optreden. De Canadese wereldster zong het lied Hymne A L’Amour van Édith Piaf. Lees verder onder de video. Lady GagaDe geruchten dat Celine Dion en Lady Gaga samen zouden optreden deden eerder nog de ronde, maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen, hoewel Lady Gaga wel kwam opdagen. Ze verzorgde het eerste optreden van de avond. Fans van Dion moesten even geduld hebben, maar helemaal op het einde was het dan toch zover en zong ze de sterren van de hemel. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Humberto à Paris: Van den Hoogenband kijkt uit naar marathon met Abdi Nageeye Bekijk deze video » Sportverslaggever Marijn de Vries op Radio 10: deze Nederlanders maken kans op medailles Bekijk deze video » Zien! Lady Gaga zingt in het Frans tijdens spectaculaire openingsceremonie Olympische Spelen (video) Bekijk deze video »
TV :

Lady Gaga
De geruchten dat Celine Dion en Lady Gaga samen zouden optreden deden eerder nog de ronde, maar dat bleek uiteindelijk niet te kloppen, hoewel Lady Gaga wel kwam opdagen. Ze verzorgde het eerste optreden van de avond. Fans van Dion moesten even geduld hebben, maar helemaal op het einde was het dan toch zover en zong ze de sterren van de hemel.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's