Johan Derksen denkt dat Nederland makkelijk van Turkije kan winnen: ‘Minder dan Roemenië’

Johan Derksen denkt dat Nederland makkelijk van Turkije kan winnen: ‘Minder dan Roemenië’

Johan Derksen denkt dat Nederland makkelijk van Turkije kan winnen: ‘Minder dan Roemenië’ In Vandaag Inside Oranje is de sfeer zeer optimistisch als het om de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal gaat. Oranje komt zaterdag op het EK in actie tegen Turkije en volgens Derksen moet Nederland makkelijk kunnen winnen. Hij vindt Turkije zelfs minder dan Roemenië, waar Nederland dinsdag van won, maar daar is niet iedereen het mee eens… Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Van der Gijp over Joost Klein en Songfestival: ‘Laat het een keer lopen man!’ Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: Merel Ek krijgt weer ordinaire opmerking te verduren Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: medelijden met Dick Schoof, ‘geef die man een kans!’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 5 juli om 12:13

In Vandaag Inside Oranje is de sfeer zeer optimistisch als het om de volgende wedstrijd van het Nederlands elftal gaat. Oranje komt zaterdag op het EK in actie tegen Turkije en volgens Derksen moet Nederland makkelijk kunnen winnen. Hij vindt Turkije zelfs minder dan Roemenië, waar Nederland dinsdag van won, maar daar is niet iedereen het mee eens…

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's