Vandaag Inside Oranje: medelijden met Dick Schoof, ‘geef die man een kans!’

Vandaag Inside Oranje: medelijden met Dick Schoof, ‘geef die man een kans!’

<em>Vandaag Inside Oranje</em>: medelijden met Dick Schoof, ‘geef die man een kans!’ In Vandaag Inside Oranje wordt gesproken over de laatste dag van het debat over de regeringsverklaring. Premier Dick Schoof kreeg het zwaar te verduren en daar zijn de heren niet over te spreken. Tweet AgemaJohan Derksen kreeg medelijden met Schoof, die door de kleinere partijen in de oppositie gelijk werd afgemaakt. Later liep het nog meer uit de hand door een omstreden tweet van vicepremier Agema. Volgens Albert Verlinde moet Schoof ook eerst een kans krijgen. Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside Oranje over het probleem van Frans Timmermans: 'Je gelooft hem niet!' Bekijk deze video » Wilders over tweet Agema tegen Yeşilgöz: "Dat is een valse, vuile beschuldiging" (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: Merel Ek krijgt weer ordinaire opmerking te verduren Bekijk deze video »
Talkshow :
Vrijdag 5 juli om 09:08

In Vandaag Inside Oranje wordt gesproken over de laatste dag van het debat over de regeringsverklaring. Premier Dick Schoof kreeg het zwaar te verduren en daar zijn de heren niet over te spreken.

Tweet Agema
Johan Derksen kreeg medelijden met Schoof, die door de kleinere partijen in de oppositie gelijk werd afgemaakt. Later liep het nog meer uit de hand door een omstreden tweet van vicepremier Agema. Volgens Albert Verlinde moet Schoof ook eerst een kans krijgen.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's