Vandaag Inside Oranje over het probleem van Frans Timmermans: 'Je gelooft hem niet!'

Vandaag Inside Oranje over het probleem van Frans Timmermans: 'Je gelooft hem niet!'

<em>Vandaag Inside Oranje</em> over het probleem van Frans Timmermans: 'Je gelooft hem niet!' In Vandaag Inside Oranje wordt weer uitgebreid gesproken over onder anderen Frans Timmermans. Zoals bekend is Johan Derksen geen fan, maar ook Özcan Akyol is niet over de leider van GroenLinks-PvdA te spreken. “Je gelooft hem niet!” Derksen voegt daaraan toe dat de oppositie niet bezig is met het verbeteren van Nederland, maar om dit Kabinet kapot te maken… Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Dick Advocaat gaat dansen als Curaçao naar WK gaat: 'Mag je beelden van maken!' (video) Bekijk deze video » Olcay over Matthijs van Nieuwkerk: "Wie knapt er nou van op om tot je 80ste tv te maken?" (VI Oranje) Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: wat hebben Olcay, Eus en Johan gemeen? Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 4 July om 10:10

In Vandaag Inside Oranje wordt weer uitgebreid gesproken over onder anderen Frans Timmermans. Zoals bekend is Johan Derksen geen fan, maar ook Özcan Akyol is niet over de leider van GroenLinks-PvdA te spreken. “Je gelooft hem niet!” Derksen voegt daaraan toe dat de oppositie niet bezig is met het verbeteren van Nederland, maar om dit Kabinet kapot te maken…

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's