Vandaag Inside Oranje: Merel Ek krijgt weer ordinaire opmerking te verduren

Vandaag Inside Oranje: Merel Ek krijgt weer ordinaire opmerking te verduren

<em>Vandaag Inside Oranje</em>: Merel Ek krijgt weer ordinaire opmerking te verduren Merel Ek heeft in Vandaag Inside Oranje last van een vlieg in haar glas. Ze probeert deze weg te krijgen, maar uiteraard kan Johan Derksen het niet laten om weer een ordinaire opmerking te maken, of is het een wijze raad? Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan over Bas Nijhuis: "Hij moet op dat vreselijke accent van hem letten" (Vandaag Inside Oranje) Bekijk deze video » Winston Gerschtanowitz voorspelt finaleplaats voor Oranje (Shownieuws) Bekijk deze video » Bas Nijhuis in Vandaag Inside Oranje Quiz deelt voor het eerst gele kaart uit Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 5 July om 08:53

Merel Ek heeft in Vandaag Inside Oranje last van een vlieg in haar glas. Ze probeert deze weg te krijgen, maar uiteraard kan Johan Derksen het niet laten om weer een ordinaire opmerking te maken, of is het een wijze raad?

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's