Winston Gerschtanowitz voorspelt finaleplaats voor Oranje (Shownieuws)

Winston Gerschtanowitz voorspelt finaleplaats voor Oranje (Shownieuws)

<em>Winston Gerschtanowitz</em> voorspelt finaleplaats voor Oranje (<em>Shownieuws</em>) Het vertrouwen in het Nederlandse elftal is weer helemaal terug, ook Winston Gerschtanowitz ziet het helemaal zitten. Na de winst tegen Roemenië voorspelt de nieuwe presentator van Shownieuws zelfs een finaleplaats voor Oranje. Wout WeghorstHij wil het even gezegd hebben voordat het straks allemaal duidelijk zal worden. Vervolgens gaat de camera terug naar Airen die in Wolfsburg bij de bushalte staat te schuilen. Zij weet te vertellen dat Wout Weghorst ook denkt dat Nederland in de finale zal staan. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bee Gees Forever staan vier keer in Ahoy met 35 jaar repertoire (Shownieuws) Bekijk deze video » Ronald Molendijk: 'Matthijs van Nieuwkerk door RTL op 'nette' manier gedumpt' Bekijk deze video » Shownieuws: vierde boek over familie Meiland op 41 in boekenlijst, wordt dit een flop? Bekijk deze video »
Voetbal :
Thursday 4 July om 11:18

Het vertrouwen in het Nederlandse elftal is weer helemaal terug, ook Winston Gerschtanowitz ziet het helemaal zitten. Na de winst tegen Roemenië voorspelt de nieuwe presentator van Shownieuws zelfs een finaleplaats voor Oranje.

Wout Weghorst
Hij wil het even gezegd hebben voordat het straks allemaal duidelijk zal worden. Vervolgens gaat de camera terug naar Airen die in Wolfsburg bij de bushalte staat te schuilen. Zij weet te vertellen dat Wout Weghorst ook denkt dat Nederland in de finale zal staan.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's