Johan over Bas Nijhuis: "Hij moet op dat vreselijke accent van hem letten" (Vandaag Inside Oranje)

Johan over Bas Nijhuis: "Hij moet op dat vreselijke accent van hem letten" (Vandaag Inside Oranje)

Johan over <em>Bas Nijhuis</em>: &quot;Hij moet op dat vreselijke accent van hem letten&quot; (<em>Vandaag Inside Oranje</em>) In Vandaag Inside Oranje vertelt Bas Nijhuis over de nieuwe spelregels die komend seizoen van kracht zullen zijn in het Nederlandse profvoetbal. Het EK toernooi laat al wat van die regels zien. Vreselijke accentVooral de scheidsrechter gaat een prominente rol krijgen en daar moet je verbaal sterk voor zijn. Johan kan het dan ook niet laten om Bas even te wijzen op zijn tekortkoming daarin. "Hij moet op dat vreselijke accent van hem letten" aldus Derksen... Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Olcay over Matthijs van Nieuwkerk: "Wie knapt er nou van op om tot je 80ste tv te maken?" (VI Oranje) Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje over het probleem van Frans Timmermans: 'Je gelooft hem niet!' Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: wat hebben Olcay, Eus en Johan gemeen? Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 4 July om 10:50

In Vandaag Inside Oranje vertelt Bas Nijhuis over de nieuwe spelregels die komend seizoen van kracht zullen zijn in het Nederlandse profvoetbal. Het EK toernooi laat al wat van die regels zien.

Vreselijke accent
Vooral de scheidsrechter gaat een prominente rol krijgen en daar moet je verbaal sterk voor zijn. Johan kan het dan ook niet laten om Bas even te wijzen op zijn tekortkoming daarin. "Hij moet op dat vreselijke accent van hem letten" aldus Derksen...

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's