Taylor Swift treedt op in ArenA Amsterdam: bekijk de spetterende beelden

Taylor Swift treedt op in ArenA Amsterdam: bekijk de spetterende beelden

<em>Taylor Swift</em> treedt op in ArenA Amsterdam: bekijk de spetterende beelden Bekijk in de video hierboven: kranten dolenthousiast over optreden Taylor Swift in Amsterdam Taylor Swift stond donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA en de media en bezoekers zijn lyrisch. Op beelden is te zien dat de popster er een groot feest van maakt. Swift praat NederlandsSwift is op dit moment misschien wel de grootste ster die op deze aarde rondloopt en in haar show sprak ze nog een paar woorden Nederlands: “Leuk jullie allemaal te zien!” Swift staat ook vrijdag- en zaterdagavond in de Amsterdamse ArenA. Ze is bekend van onder meer hits als Love Story, Shake It Off en Bad Blood. Bekijk beelden van de show van Taylor Swift in Amsterdam in de video's hieronder. Eras tour amsterdam taylor swift pic.twitter.com/QUyEQqdK37— Patricia de wijs (@PatriciaWijs) July 5, 2024 Taylor performed The Archer x Question? on the piano as the second surprise song of Amsterdam N1 ??? #AmsterdamTSTheErasTour via @9tay8tay9_ pic.twitter.com/Yz4Hb22F9y— Taylor Swift Updates (@SwiftNYC) July 5, 2024 The best night!!! ??#AmsterdamTSTheErasTour #TaylorSwift pic.twitter.com/zAsz87POsx— iris (taylor's version) | AMSTERDAM N1 & N2 (@irislubbers) July 4, 2024 TAYLOR SWIFT THE ERAS TOUR AMSTERDAM N1 pic.twitter.com/a5XZo9Y29x— yannickrinsma TAYLOR TODAY (@YannickRinsma) July 4, 2024 Taylor Swift staat drie avonden in ArenA, is de zangeres al in Nederland? (Shownieuws) Bekijk deze video » Taylor Swift-gekte barst los in Amsterdam: fans uren in de rij bij Johan Cruijff ArenA Bekijk deze video » Roxy Dekker viert succes met De Bankzitters bij concert Taylor Swift (Shownieuws) Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 5 July om 08:31

Bekijk in de video hierboven: kranten dolenthousiast over optreden Taylor Swift in Amsterdam

Taylor Swift stond donderdagavond in de Johan Cruijff ArenA en de media en bezoekers zijn lyrisch. Op beelden is te zien dat de popster er een groot feest van maakt.

Swift praat Nederlands
Swift is op dit moment misschien wel de grootste ster die op deze aarde rondloopt en in haar show sprak ze nog een paar woorden Nederlands: “Leuk jullie allemaal te zien!” Swift staat ook vrijdag- en zaterdagavond in de Amsterdamse ArenA. Ze is bekend van onder meer hits als Love Story, Shake It Off en Bad Blood.

Bekijk beelden van de show van Taylor Swift in Amsterdam in de video's hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's