Moedermaffia: vreemdganger Jorrit verbannen naar tuinhuisje, 'opgesodemieterd mafketel!'

Moedermaffia: vreemdganger Jorrit verbannen naar tuinhuisje, 'opgesodemieterd mafketel!'

<em>Moedermaffia</em>: vreemdganger Jorrit verbannen naar tuinhuisje, 'opgesodemieterd mafketel!' In Moedermaffia is Jorrit vreemdgegaan met Daan en zijn geliefde Mo weet er inmiddels van. Ze wordt bijgestaan door haar moeder en ze krijgt les in hoe ze hem het huis kan uitwerken. Hij wordt verbannen naar het tuinhuisje, zodat haar moeder in huis kan komen wonen. “Opgesodemieterd mafketel!, krijgt Jorrit te horen van zijn schoonmoeder. Bekijk de beelden van Moedermaffia seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van de serie Moedermaffia is te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) Moedermaffia seizoen 2 vanaf 7 juni te zien op Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Moedermaffia seizoen 2: Jorrit ziet schoonmoeder als 'nanny from hell' Bekijk deze video »
Monday 10 June om 12:35

In Moedermaffia is Jorrit vreemdgegaan met Daan en zijn geliefde Mo weet er inmiddels van. Ze wordt bijgestaan door haar moeder en ze krijgt les in hoe ze hem het huis kan uitwerken. Hij wordt verbannen naar het tuinhuisje, zodat haar moeder in huis kan komen wonen. “Opgesodemieterd mafketel!, krijgt Jorrit te horen van zijn schoonmoeder.

Bekijk de beelden van Moedermaffia seizoen 2 hieronder. Het tweede seizoen van de serie Moedermaffia is te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's