Hart van Nederland: vermiste man Oostkapelle na grote zoektocht gevonden in sloot (video)

Hart van Nederland: vermiste man Oostkapelle na grote zoektocht gevonden in sloot (video)

Saturday 8 June om 12:10

<em>Hart van Nederland</em>: vermiste man Oostkapelle na grote zoektocht gevonden in sloot (video) Een man die volgens de brandweer als vermist was opgegeven, is na een zoekactie in een sloot in een polder bij Oostkapelle aangetroffen, zo meldt Hart van Nederland. De man is inmiddels naar het supermarkt gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: meisje (3) vast in glijbaan in Veldhoven (video) Bekijk deze video » Vriendin van Zanger Rinus, Debora (51), plotseling overleden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist vlucht na ongeluk Kootwijkerbroek, meisje ernstig gewond (video) Bekijk deze video »
TV :

Een man die volgens de brandweer als vermist was opgegeven, is na een zoekactie in een sloot in een polder bij Oostkapelle aangetroffen, zo meldt Hart van Nederland. De man is inmiddels naar het supermarkt gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's