Zien: deze voetballer onthult vlak voor EK dat hij weer vader wordt

Zien: deze voetballer onthult vlak voor EK dat hij weer vader wordt

Zien: deze <em>voetballer</em> onthult vlak voor EK dat hij weer vader wordt Donderdagavond was iedereen die naar het Nederlands elftal zat te kijken getuige van een bijzondere aankondiging. Een van de spelers maakte namelijk tijdens de wedstrijd bekend dat hij weer vader wordt… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Oranjezomer: hier verblijft het Nederlands Elftal tijdens het EK in Duitsland Bekijk deze video » Kijkcijfers donderdag: Nederlands elftal deelt enorme klap uit aan Europese verkiezingen Bekijk deze video » Jeremie Frimpong uitblinker bij Oranje: 'Grote kans om EK te winnen' (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Friday 7 June om 11:17

Donderdagavond was iedereen die naar het Nederlands elftal zat te kijken getuige van een bijzondere aankondiging. Een van de spelers maakte namelijk tijdens de wedstrijd bekend dat hij weer vader wordt…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's