Hart van Nederland: jongen (16) aangehouden voor explosie in woning Rotterdam (video)

Hart van Nederland: jongen (16) aangehouden voor explosie in woning Rotterdam (video)

Thursday 6 June om 19:31

<em>Hart van Nederland</em>: jongen (16) aangehouden voor explosie in woning Rotterdam (video) De politie heeft woensdagavond een 16-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden die mogelijk betrokken was bij een explosie in de havenstad, meldt Hart van Nederland. De explosie vond plaats in de nacht van dinsdag op woensdag en richtte grote schade aan. De drie bewoners van het huis - twee ouders en een baby - raakten niet gewond. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ouwehands Dierenpark opgelucht dat bonobo terug is (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien: opgefokte jongeren in Oss gaan tekeer tegen politie (video) Bekijk deze video » Ernstig ongeval bij Wassenaar: grote ravage en drie gewonden, mogelijk door overstekende eenden (HvNL) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie heeft woensdagavond een 16-jarige jongen uit Rotterdam aangehouden die mogelijk betrokken was bij een explosie in de havenstad, meldt Hart van Nederland. De explosie vond plaats in de nacht van dinsdag op woensdag en richtte grote schade aan. De drie bewoners van het huis - twee ouders en een baby - raakten niet gewond.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's