Ouwehands Dierenpark opgelucht dat bonobo terug is (Hart van Nederland)

Ouwehands Dierenpark opgelucht dat bonobo terug is (Hart van Nederland)

Ouwehands Dierenpark opgelucht dat <em>bonobo</em> terug is (<em>Hart van Nederland</em>) De bonobo die zaterdag uit het Ouwehands Dierenpark wist te ontsnappen is gevangen. Volgens directeur Robin de Lange maakt het dier het goed. De mensaap van behoorlijk formaat met flinke tanden kan potentieel gevaarlijk zijn voor mensen vertelt hij in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Op weg naar EK traint Oranje in Zeist, fans voorzien plek in finale (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zwaargewond persoon op straat in Schiedam overleden, politie vraagt om getuigen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Schattig: bonobo-baby geboren in Ouwehands Dierenpark (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Sunday 2 June om 10:43

De bonobo die zaterdag uit het Ouwehands Dierenpark wist te ontsnappen is gevangen. Volgens directeur Robin de Lange maakt het dier het goed. De mensaap van behoorlijk formaat met flinke tanden kan potentieel gevaarlijk zijn voor mensen vertelt hij in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's