EOTB-Ayleen is in verwachting: "Ik voel me zwaar" (RTL Boulevard)

EOTB-Ayleen is in verwachting: "Ik voel me zwaar" (RTL Boulevard)

Tuesday 4 June om 20:05

Ayleen, bekend van programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach lijkt te zijn gaan settelen. Ayleen vertelt in RTL Boulevard dat ze in verwachting is, van een jongetje! Maar het zwanger zijn valt haar tegen, mentaal en fysiek. "Ik voel me zwaar" aldus Ayleen. En wie is de vader? Een ex, huidige partner, een onbekende?

Bekijk het in een fragment uit RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>EOTB</em>-Ayleen is in verwachting: &quot;Ik voel me zwaar&quot; (<em>RTL Boulevard</em>) Ayleen, bekend van programma’s als Temptation Island en Ex on the Beach lijkt te zijn gaan settelen. Ayleen vertelt in RTL Boulevard dat ze in verwachting is, van een jongetje! Maar het zwanger zijn valt haar tegen, mentaal en fysiek. "Ik voel me zwaar" aldus Ayleen. En wie is de vader? Een ex, huidige partner, een onbekende? Bekijk het in een fragment uit RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Oranje EK-hit Dries Roelvink 'Pass de Champagne' in RTL Boulevard (videoclip) Bekijk deze video » Kan Groningen prinses Alexia verwelkomen in nieuwe studiejaar? (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Is rapper Gers Pardoel verliefd op Temptation Island-deelneemster? Bekijk deze video »
Entertainment :
EOTB-Ayleen is in verwachting: "Ik voel me zwaar" (RTL Boulevard)


Actuele video's

Meer actuele video's