Douwe Bob getrouwd met grote liefde Anouk: bekijk hier de beelden

Douwe Bob getrouwd met grote liefde Anouk: bekijk hier de beelden

<em>Douwe Bob</em> getrouwd met grote liefde Anouk: bekijk hier de beelden Douwe Bob is afgelopen weekend getrouwd met zijn grote liefde Anouk. De twee stapten in het huwelijksbootje in Broek in Waterland en op social media deelt de zanger beelden van de trouwerij. Ook had het stel groot nieuws te melden, Anouk is namelijk zwanger van hun tweede kindje samen. Voor Douwe Bob is het de vierde keer dat hij vader wordt. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob, MEAU en Thomas Acda coaches in nieuwe talentenjacht UNPLUGGED (video) Bekijk deze video » Douwe Bob laat drie trouwringen zien: zoontje Elias krijgt ook een ring (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Douwe Bob wordt opnieuw vader (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Monday 28 October om 15:40

Douwe Bob is afgelopen weekend getrouwd met zijn grote liefde Anouk. De twee stapten in het huwelijksbootje in Broek in Waterland en op social media deelt de zanger beelden van de trouwerij. Ook had het stel groot nieuws te melden, Anouk is namelijk zwanger van hun tweede kindje samen. Voor Douwe Bob is het de vierde keer dat hij vader wordt.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's