De Bondgenoten: Bruce deelt bijzondere video van Johan bij hem thuis

De Bondgenoten: Bruce deelt bijzondere video van Johan bij hem thuis

<em>De Bondgenoten</em>: Bruce deelt bijzondere video van Johan bij hem thuis Bruce van De Bondgenoten heeft een bijzondere video gedeeld op social media. Op de beelden is te zien dat zijn familie bezoek krijgt van Johan. Johan verliet eerder De Bondgenoten zodat Bruce kon blijven. Blijkbaar hebben ze daarom een bijzondere band opgebouwd, zo krijgt Johan een cadeau van de familie van Bruce. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: El Che vecht tegen verliefdheid, 'ik zou haar best zoenen' Bekijk deze video » De Bondgenoten: woeste Jesse gaat confrontatie aan met Jason en zijn 'leugens' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Steven Kazàn onder de indruk van goochelshow Serena Bekijk deze video »
TV :
Monday 28 October om 11:44

Bruce van De Bondgenoten heeft een bijzondere video gedeeld op social media. Op de beelden is te zien dat zijn familie bezoek krijgt van Johan. Johan verliet eerder De Bondgenoten zodat Bruce kon blijven. Blijkbaar hebben ze daarom een bijzondere band opgebouwd, zo krijgt Johan een cadeau van de familie van Bruce.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's