Zien: Adele in tranen als ze Céline Dion in publiek ziet zitten

Zien: Adele in tranen als ze Céline Dion in publiek ziet zitten

Zien: <em>Adele</em> in tranen als ze Céline Dion in publiek ziet zitten Adele barstte onlangs in tranen uit tijdens een concert in Las Vegas. De zangeres liep tijdens het nummer When we were young door de zaal en zag ineens niemand minder dan Céline Dion in het publiek zitten. Ze omhelst Dion en ze wisselen wat woorden uit. Dion is weinig in het openbaar te zien sinds ze bekendmaakte te lijden aan het stiff person-syndroom. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De Bondgenoten: Bruce deelt bijzondere video van Johan bij hem thuis Bekijk deze video » Openingsconcert jubileumjaar Amsterdam: bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Catherine Keyl voelt zich opgelicht door Geert Schaaij: 'Was mijn laatste geld' Bekijk deze video »
Muziek :
Monday 28 October om 14:56

Adele barstte onlangs in tranen uit tijdens een concert in Las Vegas. De zangeres liep tijdens het nummer When we were young door de zaal en zag ineens niemand minder dan Céline Dion in het publiek zitten. Ze omhelst Dion en ze wisselen wat woorden uit. Dion is weinig in het openbaar te zien sinds ze bekendmaakte te lijden aan het stiff person-syndroom.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's