Lang leve de liefde: de rapper in Thijs komt naar boven als date gaat slapen

Lang leve de liefde: de rapper in Thijs komt naar boven als date gaat slapen

<em>Lang leve de liefde</em>: de rapper in Thijs komt naar boven als date gaat slapen In Lang leve de liefde is het bedtijd voor Shanate, maar niet voor haar date Thijs. Hij ligt lekker even op de bank, maar ineens komt de rapper in hem naar boven. Hij zet een goed muziekje op en gaat helemaal los. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Danny wil graag een knuffel van Veer in Lang leve de liefde: 'Eeh, nee' Bekijk deze video » Schaamteloze Wietse in Lang Leve de Liefde: 'Ik zie onervaren bedpartners als een project' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Wietse krijgt verrassing van Ashley, 'leven is nu 10/10!' Bekijk deze video »
TV :
Monday 28 October om 15:18

In Lang leve de liefde is het bedtijd voor Shanate, maar niet voor haar date Thijs. Hij ligt lekker even op de bank, maar ineens komt de rapper in hem naar boven. Hij zet een goed muziekje op en gaat helemaal los.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's