Wonen onder de zon voor minder dan een ton: Leonie in shock door Midsommar-traditie

Wonen onder de zon voor minder dan een ton: Leonie in shock door Midsommar-traditie

<em>Wonen onder de zon voor minder dan een ton</em>: Leonie in shock door Midsommar-traditie In Wonen onder de zon voor minder dan een ton gaat Leonie ter Braak op pad met een stel om in het buitenland een mooie woning te zoeken. In de uitzending van vanavond wordt Midsommar gevierd, op de langste dag van het jaar. Het is een nogal bijzondere traditie. Want Leonie ontdekt dat er bloemen worden gelegd in de vorm van een penis, waar ze dan omheen gaan dansen. “Waar zijn jullie in terecht gekomen?” Bekijk het fragment van Wonen onder de zon voor minder dan een ton hieronder. Wonen onder de zon voor minder dan een ton is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Katy Perry viert 40e verjaardag in Amsterdam: bekijk de beelden Bekijk deze video » Farja verlaat Expeditie Robinson: 'Met opgeheven hoofd naar huis, naar de snackbar' Bekijk deze video » DNA Singers: Carola Smit wordt snel herkend tijdens duet met dochter Marleen Bekijk deze video »
Monday 28 October om 13:20

In Wonen onder de zon voor minder dan een ton gaat Leonie ter Braak op pad met een stel om in het buitenland een mooie woning te zoeken. In de uitzending van vanavond wordt Midsommar gevierd, op de langste dag van het jaar. Het is een nogal bijzondere traditie. Want Leonie ontdekt dat er bloemen worden gelegd in de vorm van een penis, waar ze dan omheen gaan dansen. “Waar zijn jullie in terecht gekomen?”

Bekijk het fragment van Wonen onder de zon voor minder dan een ton hieronder. Wonen onder de zon voor minder dan een ton is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Actuele video's

Meer actuele video's