Jesse berispt Jason in De Bondgenoten: 'Je denkt alleen maar aan jezelf!'

Jesse berispt Jason in De Bondgenoten: 'Je denkt alleen maar aan jezelf!'

Jesse berispt Jason in <em>De Bondgenoten</em>: 'Je denkt alleen maar aan jezelf!' Jesse maakt er in De Bondgenoten geen geheim van dat hij zich kapot ergert aan Jason. Hij confronteert Jason met zijn bevindingen. “Je denkt alleen maar aan jezelf en je denkt niet aan het gevoel van een ander!” Jason is niet onder de indruk en is juist zeer content met wie hij is. “Ik denk niet dat ik er veel mee doe, maar toch bedankt dat je het wil zeggen.” Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: woeste Jesse gaat confrontatie aan met Jason en zijn 'leugens' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Steven Kazàn onder de indruk van goochelshow Serena Bekijk deze video » De Bondgenoten: Bruce deelt bijzondere video van Johan bij hem thuis Bekijk deze video »
Monday 28 October om 13:45

Jesse maakt er in De Bondgenoten geen geheim van dat hij zich kapot ergert aan Jason. Hij confronteert Jason met zijn bevindingen. “Je denkt alleen maar aan jezelf en je denkt niet aan het gevoel van een ander!” Jason is niet onder de indruk en is juist zeer content met wie hij is. “Ik denk niet dat ik er veel mee doe, maar toch bedankt dat je het wil zeggen.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's