Sylvana Simons: 'Ik werk aan een boek over mijn leven'

Sylvana Simons: 'Ik werk aan een boek over mijn leven'

Sylvana Simons: 'Ik werk aan een boek over mijn leven' Sylvana Simons is nog maar weinig in de media te aanschouwen, sinds ze vertrok als Tweede Kamerlid, maar ze heeft zeker niet stilgezeten de afgelopen tijd. Integendeel: ze werkt aan een boek over haar leven. 'In haar memoires zal Sylvana Simons aan de hand van haar persoonlijke leven een groter verhaal vertellen', meldt de uitgever van het boekwerk dat in 2025 moet gaan verschijnen. Simons geeft op Instagram aan dat er veel gebeurd is in haar leven: 'En die reis probeer ik te vatten in dit boek.' Bekijk haar post hieronder. Hierboven zie je hoe Johnny de Mol in HLF8 probeerde om Sylvana wat beter te leren kennen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Sylvana Simons (@sylvanasimons) Bekijk ook Miljoenenjacht: dappere Christel wint 117.000 euro Bekijk deze video » De Oranjezondag: 'Dus dan moet je die poedersuiker over je aambeien strooien?' Bekijk deze video » Uitzending Chateau Meiland en Route van maandag geschrapt: Martien geeft uitleg Bekijk deze video »
Nieuws :
Monday 28 October om 10:11

Sylvana Simons is nog maar weinig in de media te aanschouwen, sinds ze vertrok als Tweede Kamerlid, maar ze heeft zeker niet stilgezeten de afgelopen tijd. Integendeel: ze werkt aan een boek over haar leven. 'In haar memoires zal Sylvana Simons aan de hand van haar persoonlijke leven een groter verhaal vertellen', meldt de uitgever van het boekwerk dat in 2025 moet gaan verschijnen.

Simons geeft op Instagram aan dat er veel gebeurd is in haar leven: 'En die reis probeer ik te vatten in dit boek.' Bekijk haar post hieronder. Hierboven zie je hoe Johnny de Mol in HLF8 probeerde om Sylvana wat beter te leren kennen.

Actuele video's

Meer actuele video's